Handyman services

Onze Handyman service biedt uitkomst voor al uw klussen, groot of klein. Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen of memoborden, het repareren van lekkende kranen, of het uitvoeren van ander timmerman- of loodgieterswerk, onze specialisten voeren de klussen vakkundig voor u uit.

Luisteren naar de klant

Onze service is ontstaan uit vragen van onze opdrachtgevers die behoefte hadden aan een betrouwbare partner voor de kleine klusjes die te lang bleven liggen. Met onze lagere arbeidslonen en geen voorrijkosten bieden wij een voordelige oplossing voor onze klanten.

Wanneer u gebruik maakt van onze Handyman service, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of geen expertise in hebt. Door het invullen van onze klussenlijst worden alle klussen op een vakkundige wijze uitgevoerd.

Kantoor schoon houden

Onze service omvat de kleine kantoorklusjes die je niet ‘even’ doet. Denk daarbij aan het ophangen van een schilderij en dat soort kleinere klusjes. 

U kunt onze klussenlijst bekijken of een prijsopgave aanvragen voor de gewenste klussen. Met onze Handyman service kunt u eindelijk uw klussen uit handen geven en er zeker van zijn dat deze op een professionele en betrouwbare wijze worden uitgevoerd.

Zeker weten dat het schoon is?

Maak dan nu een kennismakingsgesprek en wij komen vrijblijvend langs.