Tapijt en meubelreiniging

Luna schoonmaakservice biedt professionele tapijt- en meubelreiniging voor het behoud van uw tapijt en meubilair.

Onzichtbaar vuil en stof

Regelmatig onderhoud van tapijt is essentieel om de levensduur te verlengen. Hoewel het tapijt er op het oog misschien nog goed uitziet, hoopt zich ingelopen vuil en stof op. Dit kan leiden tot egale vervuiling die niet altijd met een stofzuiger of huishoudelijke reinigingsmiddelen verwijderd kan worden. Onze professionele tapijtreiniging verwijdert niet alleen deze vervuiling, maar vermindert ook het gezondheidsrisico bij mensen met astma of allergieën.

Meubels schoon houden

Voor meubelreiniging geldt hetzelfde. De stof van meubels wordt in de loop der jaren vuil en vlekken zijn soms moeilijk te verwijderen. Veelal leidt het gebruik van huishoudelijke reinigingsmiddelen alleen maar tot meer schade en kleurverschillen. Wij hebben de nodige expertise en gebruiken zorgvuldig uitgezochte schoonmaakmiddelen om uw meubilair weer in optimale staat te krijgen, zonder kleurverschillen, beschadigingen of vlekken.

Verschillende methoden

Voor tapijt- en meubelreiniging maken wij gebruik van verschillende reinigingsmethoden, zoals de bonnet methode, sproei extractiemethode en korrels/poeder methode (droge reiniging). Hierdoor kunnen wij voor ieder tapijt en type vervuiling de juiste reinigingsmethode toepassen.

Zeker weten dat het schoon is?

Maak dan nu een kennismakingsgesprek en wij komen vrijblijvend langs.