Huismeesterdiensten

Luna biedt huismeester diensten aan voor verschillende woningbouwverenigingen. Onze huismeesters zijn uiterst flexibel en beschikken over een creatieve geest om oplossingen te vinden voor diverse vragen en verzoeken. Of het nu gaat om het uitvoeren van reparaties, het onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes, of het uitvoeren van toezichttaken, onze huismeesters staan altijd klaar om te helpen.

Specifieke eisen

Bij Luna begrijpen we dat elke woningbouwvereniging verschillende behoeften heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van onze klanten. Onze huismeester diensten omvatten onder andere het controleren van de veiligheid en netheid van het gebouw, het verrichten van klein onderhoud en reparaties, en het toezicht houden op naleving van de huisregels.

Huismeester diensten
VVE schoonmaak

Veilig en prettig wonen

Als lid van de brancheorganisatie OSB, zijn we trots op onze bijdrage aan de promotie van het belang van huismeesters en toezichthouders. Luna’s huismeester diensten worden uitgevoerd door deskundige professionals die een belangrijke rol spelen in het waarborgen van de kwaliteit van het wonen in gemeenschappelijke ruimtes. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en bij te dragen aan een veilige en prettige woonomgeving voor alle bewoners.

Zeker weten dat het schoon is?

Maak dan nu een kennismakingsgesprek en wij komen vrijblijvend langs.