Glasbewassing

Bij Luna schoonmaakservice bent u aan het juiste adres voor professionele glasbewassing op alle hoogtes, zowel binnen als buiten. Wij weten als geen ander dat schone ramen een positieve invloed hebben op de uitstraling van uw pand. Bovendien verlengt regelmatige glasbewassing de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Betere werkprestaties

Onze ervaren glazenwassers werken veilig en verantwoord volgens de nieuwste regelgeving en veiligheidseisen. Wij adviseren u graag over de optimale frequentie van de glasbewassing voor uw pand, rekening houdend met de locatie en ligging van uw gevel. 

Wist u dat de westgevel van uw pand over het algemeen sneller vuil wordt dan de oostgevel? Dit komt omdat de wind en regen in Nederland vaak uit het westen komen. Onze glazenwassers weten dit en passen hun werkzaamheden hierop aan.

Glazenwasser
Schone glazen

Helderglas glashelder

Wilt u ook genieten van een helder uitzicht en een professionele uitstraling van uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op met Luna schoonmaakservice voor meer informatie over onze glasbewassingsdiensten.

Zeker weten dat het schoon is?

Maak dan nu een kennismakingsgesprek en wij komen vrijblijvend langs.