Onderhoud van vloeren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vloerenonderhoud? Luna schoonmaakservice staat voor u klaar! Een vloer is een belangrijk onderdeel van uw gebouw en wordt dagelijks intensief gebruikt. Regelmatig onderhoud is dan ook noodzakelijk om de levensduur van uw vloer te verlengen en de uitstraling van uw pand te verbeteren.

Andere vloer, andere techniek

Onze schoonmaakexperts hebben de kennis, specialisatie en materialen in huis om verschillende soorten vloeren vakkundig te reinigen. Of het nu gaat om tapijt, linoleum, houten vloeren en parket of (natuur)stenen vloeren: wij weten precies welke technieken we moeten toepassen voor het beste resultaat. 

Elke vloer vereist een ander soort onderhoud en daarom bieden wij altijd advies op maat. Of uw vloer nu extra bescherming nodig heeft of flink in de was gezet moet worden: wij adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie. Door ons advies op maat en onze expertise kunt u bij ons rekenen op een vloer met een langere levensduur.

Weer een strakke vloer?

Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw vloer en het gebruik van gespecialiseerde technieken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Bij Luna schoonmaakservice bent u verzekerd van professioneel en betrouwbaar vloerenonderhoud.

Zeker weten dat het schoon is?

Maak dan nu een kennismakingsgesprek en wij komen vrijblijvend langs.